t:mi Fontteri

On pieni Turkulainen it-alan yritys, joka on aloittanut toimintansa 2006 ja on siitä lähtien toiminut erikokoisten yritysten tukena moninaisissa tehtävissä.

  • Pienuus on valttimme, emme sotkeudu monimutkaiseen byrokratiaan, vaan tulemme suoraan asiakkaan luokse kartoittamaan millaisia tietojenkäsittelytarpeita heillä on ja miten voimme parhaiten auttaa niiden ratkaisemisessa.
  • Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavia ja nopeita palveluja.
  • Vahvin alueemme on Classic ASP-tekniikassa ja sen hyödyntämisessä tietokantoja vasten, kuten SQL-Server ja mySQL.
  • Classic ASP:n suurimpia etuja on sovelluskehityksen joustavuus. Asiakaspäässä ei tarvita monimutkaisia asennuksia aina kun sovellukseen tulee muutos. Riittää kun päivitetään muuttunut tiedosto palvelimelle ja uudet ominaisuudet ovat heti kaikkien käyttäjien käytettävissä. Ilman katkoja!

Tarjoamme myös kotisivupalvelua WordPress julkaisujärjestelmää hyödyntäen, mukaan lukien tarvittava valokuvaus, jolloin kuvat ovat nopeasti käytettävissä.

Edellisten lisäksi tarjoamme myös täysin it-alasta poikkeavia palveluita, kuten veneen kiinnitysköysien valmistus tai vaikkapa köysifendareiden valmistus, sekä erinäisien meriaiheisten koriste / käyttöesineiden valmistus.

Tutustuthan palveluihimme tarkemmin palvelut osiossa.